Inmeetinstructie voor rechthoekig screen (montage met zuignap)

Stap 1

Bepaal de breedte- en hoogtemaat van het raam (afbeelding 1 en 2). Tip: Dit kunt u ook vanuit de binnenkant meten, u hoeft hier niet voor naar buiten. Tel hier totaal 3cm bij op (1,5cm aan elke zijde). Dit geldt voor zowel de breedte als de hoogte maat. Na elke 100cm wordt een extra zuignap gemonteerd op de helft van uw screen. Dus is uw screen bijvoorbeeld 107cm hoog dan monteren wij 1 extra zuignap, per zijde, op 53,5cm van het screen. Op die manier zit uw screen altijd goed gefixeerd.

Voorbeeld meting:

Meet de breedte- en hoogtemaat van het raam (afbeelding 1 en 2). Tel hier totaal 3cm bij op. (1,5cm aan elke zijde). Dit geldt voor zowel de breedte- als de hoogtemaat.

Afbeelding 1
Afbeelding 2

Gemeten breedtemaat is 47cm + 3cm = 50cm (afbeelding 1 en 2)
Gemeten hoogtemaat is 87cm + 3cm = 90cm (afbeelding 1 en 2)

Stap 2

Neem de totale breedte- en hoogtemaat en vul deze in bij uw bestelling (afbeelding 3).

Afbeelding 3

LET OP:

Wij maken de screens 3cm breder en hoger dan het raam. Dit heeft te maken met het feit dat de zuignap 2,2cm hoog is. Hierdoor kan het zonlicht eventueel aan de zij, onder en/of bovenkanten naar binnen schijnen. In veel gevallen zit er een schuine kant aan een kozijn zoals ook te zien is in de afbeeldingen. Mocht er geen schuine kant aan het kozijn zitten dan is de 1,5cm toegift aan iedere zijde geen probleem, dit zal licht omslaan. Wilt u liever geen overmaat op uw screen? Geen probleem, geef dit door via het opmerkingen veld bij de bestelling van uw screen. 

Sluit Menu
×

Winkelmand