Goedkope zonwering

Op zomerse dagen al snel last van de hitte? Ben je hiervoor op zoek naar goedkope zonwering? We begrijpen dat bij Sun Eclipse als geen ander. Wie kent het niet? Warme, klamme avonden in huis, slecht slapen en moeilijker concentreren. Met Sun Eclipse goedkope zonwering op het raam houd je snel en gemakkelijk de warmte buiten.

Bereken direct je prijs

Goedkope zonwering

Op zomerse dagen al snel last van de hitte? Ben je hiervoor op zoek naar goedkope zonwering? We begrijpen dat bij Sun Eclipse als geen ander. Wie kent het niet? Warme, klamme avonden in huis, slecht slapen en moeilijker concentreren. Met Sun Eclipse goedkope zonwering op het raam houd je snel en gemakkelijk de warmte buiten. Het mooiste van deze oplossing, het is een van de goedkoopste oplossingen als het om zonwering gaat. Het is zelfs 10 tot 15 keer goedkoper dan een elektrisch screen of airconditioning. Kies je voor de goedkope zonwering van Sun Eclipse, dan slaap, werk en leef jij deze zomer een stuk prettiger.

Er zijn veel opties en oplossingen als het gaat om verkoeling in huis. Een zonnescherm aan de gevel, rolluiken of het installeren van airconditioning. Maar dit zijn zeker geen goedkope oplossingen. Ook als het gaat om duurzaamheid, dan is vooral airconditioning niet het eerste wat in je opkomt. Wij bieden met onze screens een goedkope zonwering oplossing om de warmte buiten te houden.

De screens zijn gemakkelijk zelf te plaatsen en kun je de hele zomer laten hangen. Je kunt de zonwering screens aan de buiten- of binnenkant van het raam plaatsen. Voor maximale hittewering adviseren we je om de screens aan de buitenkant te plaatsen. Is de zomer voorbij, dan sla je de screens op voor het volgende jaar. Zo heb je jarenlang plezier van onze goedkope zonwering.

Goedkope zonwering die tot 97% hittewerend is

Je wilt een goedkope zonwering oplossing om de hitte de baas te zijn? Dan is de keuze voor Sun Eclipse screens ideaal. Want wanneer je kiest voor onze zonwering voor het raam, dan kies je voor zonnedoek dat tot wel 97% hittewerend is. In ons assortiment bieden we twee varianten aan. Optimaal zicht en maximaal sunblock. Wat het verschil precies is, dat leggen we je graag uit.

Een optimaal zicht screen is tot 85% hittewerend, als je het aan de buitenkant van het raam plaatst. Voordeel van dit screen, je behoudt het uitzicht naar buiten. Ideaal voor ruimtes waar je overdag veel verblijft, denk dan aan een werkkamer, serre of woonkamer.

Wil je echt geen zon meer binnen hebben? Kies dan een maximaal sunblock screen. Hiermee weer je maximaal het licht en de hitte, zonder het zicht compleet te ontnemen. Deze goedkope zonwering is ideaal voor slaapkamers, schuine dakramen of voor een werkkamer waar je vooral op schermen wilt werken. Er zal zeker wat minder natuurlijk licht in de kamer zijn, maar je houdt dan ook 97% van de zonnestralen buiten.

Goedkope zonwering van Sun Eclipse, kwaliteit en betaalbaar.

Wanneer je op zoek bent naar goedkope zonwering, dan hoef je niet in te leveren in kwaliteit. Met onze screens kies je namelijk voor hoogwaardige kwaliteit en betaalbaarheid. Bij ons kun je gemakkelijk online bestellen, je hoeft maar een paar stappen te doorlopen en je hebt direct een online offerte. Zo kun je eenvoudig zelf zien hoe betaalbaar de oplossing van Sun Eclipse is.

Je kunt kiezen tussen de volgende opties:

Waar wacht je nog op? Kies voor de kwaliteit van Sun Eclipse! Met onze oplossingen weet je zeker dat  je deze zomer prettiger zult slapen, studeren en werken. Ben je er toch nog niet helemaal uit en heb je vragen? Kijk dan eerst eens bij het kopje instructies & vragen. Toch een andere vraag, neem dan contact met ons op. Dat kan via WhatsApp, telefoon, het contactformulier of e-mail. Wij zullen je zo snel mogelijk proberen te helpen.

Zeg vaarwel tegen de hitte en geniet van een koel huis.

Direct bestellen