Zonwering buitenkant raam

Denk je aan de zomer, de hoge temperaturen en wil je de hitte de baas zijn? Wanneer het in de zomer buiten warm is, dan kan het al snel ook binnen in huis behoorlijk warm worden. Gelukkig bieden we bij Sun Eclipse met onze zonwering voor het raam verschillende oplossingen om de warmte in huis zoveel mogelijk te beperken.

Bereken direct je prijs

Zonwering buitenkant raam van Sun Eclipse

Maak van je huis een echt aangenaam thuis, ook tijdens de warme zomerdagen! Met behulp van de Sun Eclipse zonwering die je aan de buitenkant (of binnenkant) van het raam kunt bevestigen, geniet je het hele jaar door van een aangename temperatuur in huis, ook tijdens de hete zomerdagen.

Om in ieders wens te kunnen voorzien, bieden we bij Sun Eclipse verschillende mogelijkheden op het gebied van zonwering. Dankzij ons handige bevestigingssysteem met unieke zuignappen kun je de zonwering aan de buitenkant van het raam bevestigen in slechts enkele handelingen.

Daarnaast bieden we verschillende keuzemogelijkheden om de zonwering helemaal naar wens en op maat te kunnen maken. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze, vertellen we je hier graag meer over.

Het type screen en kozijn

Wanneer je hebt gekozen voor zonwering met buitenkant raam bevestiging, heb je keuze uit twee verschillende type screens: optimaal zicht of maximaal sunblock. Wil je graag naar buiten kunnen blijven kijken? Kies dan voor het type optimaal zicht, deze houdt nog altijd tot 85% van de hitte tegen en beperkt het uitzicht minimaal.

Wil je echt maximaal de hitte weren, bijvoorbeeld in een slaapkamer of studeerkamer? Dan past hierbij het type maximaal sunblock het beste. Deze weert tot 97% van de hitte bij montage aan de buitenkant van het raam.

Daarnaast is het ook belangrijk om te weten in welk type kozijn het scherm geplaatst wordt. Hierbij is er een keuze uit twee verschillende categorieën: ondiep (tot 2 cm) en/of schuin, of: diep (2 cm of meer) en haaks. 

Formaat van het raam

Aangezien we bij Sun Eclipse elk zonnescherm op maat maken, is dit een belangrijke stap! Selecteer of je een scherm maakt voor een rechthoekig raam, of een raam met een afwijkende vorm. Vervolgens kun je de breedte en hoogte van het raam in centimeters invoeren in de calculator. Afhankelijk van de vorm van het raam en je keuze bij het type kozijn wordt hierbij nog aanvullende informatie getoond. Ook kun je bij afwijkende maten nog opmerkingen toevoegen of foto’s meesturen.

Verschillende kleuren

Bij de volgende stap wordt gevraagd welke kleur de zonwering voor aan de buitenkant van het raam mag worden. Hierbij heb je de keuze uit vijf kleuren: White, Boulder, Black, Anthracite en Concrete.

Zonwerend doek voor ramen buiten biedt optimale bescherming

Heb je een keuze gemaakt uit de verschillende mogelijkheden op het gebied van zonwering screens met bevestiging aan de buitenkant van het raam? Deze bieden een optimale bescherming tegen de hitte van de zon. Dan kun je deze makkelijk en snel bestellen via onze website! Zodra we je bestelling hebben ontvangen gaan we direct voor je aan de slag.

Eenmaal de zonwering aan de buitenkant van het raam gemonteerd? Dan zul je direct de voordelen merken en ben je deze zomer echt de hitte de baas! Heb je toch nog vragen over ons zonwerend doek voor ramen buiten? Bekijk dan zeker ons kopje instructies & vragen. Een vraag die er niet bijstaat? Neem dan contact met ons op via WhatsApp, telefoon, het contactformulier of e-mail. Wij doen altijd ons best om je zo snel mogelijk te helpen. Ben je toch niet op zoek naar een screen voor buiten? Dan hebben wij ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor een Zonwering binnenkant raam.

Zeg vaarwel tegen de hitte en geniet van een koel huis.

Direct bestellen