ONS VERHAAL

Eindelijk een oplossing tegen hitte binnenshuis.

In de hete zomer van 2018 was mijn vrouw zwanger van ons tweede kind. Het werd binnen beklemmend warm en we probeerden van alles om de hitte buiten te houden. Alle huis-tuin-en-keukenoplossingen hielpen een beetje, maar het resultaat was nog onvoldoende. Een uitgebreide zoektocht naar professionele zonneschermen was teleurstellend. Ze waren zonder uitzondering erg duur, hadden een lange levertijd en moesten door gespecialiseerde vaklui geïnstalleerd worden. Dat moest toch eenvoudiger, sneller en beter kunnen?

We zochten de oplossing in een scherm dat voor de ramen geplaatst kon worden. Ook moesten de schuine zolderramen zoveel mogelijk zon tegenhouden, maar in de keuken wilden we wel de straat kunnen blijven zien. Daarnaast vond ik het erg belangrijk dat de zonwering screens mooi strak op de ramen zouden zitten zodat de uitstraling past bij de rest van ons goed onderhouden huis.

Een ander belangrijk punt was dat de montage eenvoudig moest zijn en dat het doek zonder al te veel omkijken maanden stevig moest blijven zitten.

Je wilt je geen zorgen maken als je ergens op visite bent en er komt onverwacht een zomerstorm langs… Tot slot moest de stof, die dag en nacht buiten blijft, mooi blijven en liefst niet verkleuren of zijn vorm verliezen.

Toen we de eerste versies ophingen wisten we dat we goed zaten. De screens hielden veel warmte buiten en zagen er verzorgd uit. Inmiddels, na vijf lange zomers altijd buiten te hebben gehangen, kunnen we verzekeren dat er geen verkleuringen zijn opgetreden en ook hangen ze nog net zo strak als de eerste dag.

Sinds dat eerste prototype is het hard gegaan. Buren en vrienden vroegen of we de screens ook voor hen konden maken en van het een kwam het ander. Aanvragen uit heel Nederland en voor alle soorten ramen, van camper en caravan tot uitzonderlijke vormen. Voor iedereen die geen permanente veranderingen aan zijn gevel wil of kan maken, bleek het een ideale oplossing. Deze drukke periode was voor ons ideaal om de screens te optimaliseren en heeft gezorgd voor een aantal essentiële aanpassingen. Hierdoor kan het zonnescherm op maat gemaakt worden én is deze daardoor voor iedereen nog eenvoudiger op alle soorten vlakke ramen te plaatsen.

Wij denken dat onze oplossing veel mensen kan helpen. Daarom hebben we Sun Eclipse opgericht. Omdat we voor iedereen in Nederland en België een goedkope zonwering voor elk raam bereikbaar willen maken! Waar hang jij ‘m?

Zeg vaarwel tegen de hitte en geniet van een koel huis.

Direct bestellen