Zonwering binnenkant raam

Wanneer we aan de zomer denken, dan denken we aan lekker op het terras, warme temperaturen en veel buiten zijn. Maar, wat vaak ook de realiteit is, klamme avonden, slapeloze nachten en benauwde slaapkamers in huis. Bij Sun Eclipse hebben we de oplossing en onze screens zorgen ervoor dat de warmte in huis zoveel mogelijk beperkt blijft. Je kunt met onze oplossingen eenvoudig zelf een zonwering aan de binnenkant van het raam monteren.

Bereken direct je prijs

Zonwering binnenkant raam

Met een zonwering aan de binnenkant van het raam maak jij van je huis deze zomer een echt aangenaam thuis. Geen klamme nachten meer en gewoon een prettig leefklimaat in je huis, dat wil jij toch ook? Laat die warme zomerdagen maar komen, want met ons zonnescherm op maat weet je zeker dat je de warmte in huis beperkt kunt houden.

Niet alleen voor de slaapkamer zijn onze screens ideaal, ze zijn ook prima te gebruiken in een werk- of woonkamer. Heb je weleens gedacht aan zonwering aan de binnenkant van de serre? Een serre is vaak een ruimte die snel opwarmt doordat deze voor een groot deel uit glas bestaat. Met de zonwering van Sun Eclipse is dit al snel verleden tijd.

Verschillende screens voor binnen

De zonwering die je aan de binnenkant van het raam kunt monteren, hebben we in verschillende kleuren en varianten. In onze eenvoudige bestel module, kun je in vier gemakkelijke stappen voor de juiste zonwering voor het raam kiezen. Je kiest eerst voor montage aan de buiten- of binnenkant. Je hebt gezocht op zonwering binnenkant raam, dus in dit geval kies je dan ook voor een binnenscreen. Uiteraard kun je ook kiezen voor een zonwering buitenkant raam.

De volgende keuze is het type screen, wil je maximaal sunblock (tot 97% warmtewerend) of kies je voor optimaal zicht (tot 85% warmtewerend). Wanneer je de screens aan de binnenkant van het raam monteert, zal de warmtewering lager zijn dan bij montage aan de buitenkant.

Verder maak je nog de keuze uit het type kozijn en als laatste kies je de kleur voor zonwering. Je gaat de zonwering binnen op de ramen monteren, dus dit is een belangrijke stap. De kleur heeft hier een grotere invloed op de warmtewerende eigenschappen van het screen. Wij adviseren je dan ook om te kiezen voor de kleur White of Boulder bij binnenmontage.

Kies voor een screen binnenkant raam

Wij bieden een ideale, duurzame én goedkope zonwering tegen hitte in je huis. De screens voor binnen zorgen voor een prettiger klimaat. Een zonnescherm aan de binnenkant van het raam geeft je jarenlang plezier, het doek rekt niet, is onderhoudsarm en blijft een zomer lang zitten.

Heb je nog vragen over onze producten? Bekijk dan ons kopje instructies & vragen. Een andere vraag? Neem dan contact met ons op via WhatsApp, telefoon, het contactformulier of e-mail. Wij zullen je altijd zo snel mogelijk helpen.

Zeg vaarwel tegen de hitte en geniet van een koel huis.

Direct bestellen