Zonwering met zuignappen voor de ramen - Sun Eclipse

Zonwering raam

Heb je op zomerse dagen ook zoveel last van de hitte? Warmt het al snel op in huis? Als gevolg van de warmte slecht slapen en moeilijker concentreren? Met Sun Eclipse zonwering op het raam houd je snel, gemakkelijk en betaalbaar de warmte buiten. Dat slaapt, werkt en leeft een stuk prettiger!

Bereken direct je prijs

Zonwering raam

Er zijn tal van oplossingen te vinden als het gaat om het koel houden van je huis. Denk aan een zonnescherm aan de gevel of het installeren van een airconditioning. Maar deze oplossingen zijn kostbaar en niet zelf te installeren. Een zonnescherm moet door een specialist worden geïnstalleerd en een airconditioning is kostbaar om te plaatsen en in het gebruik, verder is het is niet de duurzaamste oplossing.

Bij Sun Eclipse bieden we je een betere oplossing. Met onze zonwering voor het raam geven we je een praktische, simpele en vooral duurzame oplossing tegen hitte in huis. Je kunt onze zonwering gemakkelijk zelf aan de buiten- of binnenkant van het raam installeren. Ons systeem werkt met unieke zuignappen en het installeren van de zonwering kan dus zonder boren of schroeven. Verder is onze zonwering ontzettend scherp geprijsd, helemaal in vergelijking met een airconditioning of elektrische screens.

Bij onze screens voor de ramen kun je kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Zonwering buitenkant raam

Zonwering binnenkant raam

Zonnescherm raam, tot wel 97% hittewerend!

Wanneer je kiest voor ons zonnescherm voor het raam, dan kies je voor zonnedoek dat tot wel 97% hittewerend is. We hebben twee varianten raamdoek tegen de zon, optimaal zicht en maximaal sunblock.

Optimaal zicht doek is bij plaatsing aan de buitenkant van het raam tot 85% hittewerend. Met deze zonwering behoud je het uitzicht naar buiten. Dit is een prima keuze voor ruimtes waar je graag nog natuurlijk licht in huis wilt. Denk dan bijvoorbeeld aan de woonkamer of een werkkamer. Het comfort van een koele ruimte, maar toch nog voldoende licht om er te leven.

Maximaal sunblock doek is de juiste keuze wanneer je maximaal hitte en licht wilt weren. Het doek is tot wel 97% hittewerend, wanneer je het aan de buitenkant van een raam plaatst. Toch is het ook bij deze zonwering niet zo dat je er helemaal niet meer doorheen kunt kijken. We raden deze screens aan voor ruimtes zoals de slaapkamer of een werkkamer op zolder met ramen in het schuine plafond. Met deze zonwering kun je nog prima op computerschermen werken. Maximaal sunblock zal zeker wat natuurlijk licht buiten houden, overdag zul je ongetwijfeld een lamp aan doen als je de ramen met deze zonwering uitrust.

Zonwering voor het raam van de beste kwaliteit

Het zonnedoek voor het raam wat je bij ons kunt bestellen is van de beste kwaliteit. Een eenmalige investering die jarenlang plezier geeft, want de zonwering screens rekken niet, zijn onderhoudsarm en blijven een zomer lang zitten.

Onze screens en zuignappen zijn uniek en uitvoerig getest. Het is niet nodig om de screens in de zomer dagelijks van het raam te halen. Het maakt niet uit of het gaat regenen of ontzettend gaat waaien. Eenmaal op het raam bevestigd, blijven de screens een zomer lang zitten. Wil je meer weten over de ervaringen van klanten met onze screens voor ramen? Lees dan de recensies van mensen die jou al voor gingen!

Screens voor de ramen

Met een screen voor het raam van Sun Eclipse heb je geen hulp nodig. Je kunt het eenvoudig zelf opmeten, bestellen en installeren. Het enige wat je hoeft te weten zijn de afmetingen van het raam. Hierna kun je via onze site een zonnescherm op maat bestellen.

In een paar simpele stappen maak je de keuze voor de juiste zonwering voor het raam. Je ziet direct de prijs en hebt direct een offerte van de complete kosten. Wanneer je de verdere stappen doorloopt zie je ook meteen de verwachte levertijd. Het betalen van je bestelling gaat gemakkelijk met de meest gebruikte betaalmethoden. Zodra de bestelling binnen is gaan we direct voor je aan de slag.

Vertrouw op zonwering van Sun Eclipse

Zonwering voor het raam zorgt voor een prettiger binnenklimaat. Zo weet je zeker dat je deze zomer prettiger zult slapen, studeren en werken. Ben je er na het lezen van deze informatie nog niet helemaal uit en heb je nog vragen? Kijk dan eerst eens bij het kopje instructies & vragen. Toch een andere vraag, neem dan contact met ons op. Dat kan via WhatsApp, telefoon, het contactformulier of e-mail. Wij zullen je zo snel mogelijk proberen te helpen.

Zeg vaarwel tegen de hitte en geniet van een koel huis.

Direct bestellen